Weboldal-Szerkesztő - Weboldal szerkesztés egyszerűen, INGYEN

Ismertető

A Weboldal-Szerkesztő egy felhő alapú honlap építő és karbantartó szolgáltatás.
Bárhonnan, bármikor különösebb informatikai tudás nélkül építsd honlapodat.
 • Web alapú szolgáltatás
A nap 24 órájában a világ minden tájáról elérhető adminisztrációs felület. Nem kell külön SW telepítés a használathoz, így bármikor, bárhonnan karban tarthatod Honlapodat.
 • Grafikus szerkesztő felület
Általános szövegszerkesztői felülethez hasonló grafikus tartalomszerkesztő segítségével, különös informatikai tudás nélkül építheted Honlapod.
 • Képgaléria 
Gyorsan, egyszerűen töltheted fel képgalériáidat. Több kép együttes feltöltésével gyorsabbá és kényelmesebbé vált a galéria karbantartása.
 • Választható design
Weboldal-Szerkesztőben előre feltöltött design-ok közül választhatsz, hogy honlapod miként nézzen ki. Egy kattintásra megváltoztathatod honlapod kinézetét vagy magad szerkesztheted a HTML kódodat. Külön igény esetén egyedi megjelenítést is tervezünk és illesztünk honlapodhoz.
 • Céges arculat
Pár adat megadásával azonnal saját arculatodra alakíthatod weboldalad. Egy bevitellel megadhatod a céged/szolgáltatásod nevét, logoját, szolgenjét és weboldaladat máris személyre szabtad.
 • Többszintes menüszerkezet
Kétszintű menüszerkezetet alakíthatunk ki látogatóink részére, igazodva az oldal tartalmi felépítéshez. Új oldal megadásakor vagy meglévő szerkesztésekor kell megadni, hogy az aktuális elemnek melyik legyen a szülőmenüpontja.
 • Menüpontok sorbarendezése
Már létrehozáskor megadhatja az adott menüpont sorrendjét az aktuális menüszerkezeti szinten. Ezt bármikor állíthatja az oldalak nyílvántartásánál a le-, fel mozgató nyilak segítségével vagy az aktuális menüpont szerkeztése során állíthatja be a sorbarendezési számot.
 • Több menühely
Az egyes desigok-tól függően az oldalsó ("szokásos") menü mellet, lehetőség van felső- ill. alsó menüszerkezetet is kialakítani. Új oldal felvételekor vagy meglévő menüpont módosításakor lehet megadni, hogy a 3 menü hely közül melyike(ke)n kívánja megjeleníteni.
 • Facebook megosztás
Szeretnéd ha tartalmaidat egy kattintással megoszthatják felhasználódi a legnagyobb közösségi oldalon. Elég csak az adminisztrációs felületen meghatároznod, hogy melyik közösségi oldalakon kívánod, hogy megosztható legyen tartalmad és azonnal frissül web-oldalad.
 •  SEO
 A web oldalak kialakításakor egyik fő szempont volt a keresés optimalizás (search engine optimization). Ennek érdekébe a HTML kódok mellet figyelmet fordítottunk a rendszer egyes oldalainak tartalom leírási lehetőségeire: így általánosságban, de oldlanként lebontva is megadhatjuk azokat (meta-tag-ek: description, keyword; Page title).
 • Statisztika
 Kösd be kedvenc web-s statisztika szolgáltatásodat, hogy pontos képet kaphass látogatóid használati szokásairól. Válaszd ki kedvenc szolgáltatásodat és az admin felületen illeszd web oldalaidhoz a szükséges nyílvántartó HTML kódot. Legyen az akár a Google Analytics, Google Webmestereszközök, Web Audit vagy bármelyik általad választott szolgáltatás.
 •  Keresés
Könnyen ki- ill. bekapcsolahatod, hogy legyen-e keresési szolgáltatás honlapodon. Bekapcsoláskor a felhasználók a tartalmaidban és képgalériáid között kereshet, a találati listából egy kattintással pedig elérheti a kívánt elemet.
 • Oldaltérkép
Az adminisztrációs felületen jelölheted be, hogy oldaltérkép legyen a weboldaladon. Segítségével a látogatók egyoldalon tekinthetik át a weblap teljes felépítését és választhatják ki a számukra fontos menüpontot.
 • 404-s hibaoldal
Külső oldalról tört-link mutat a weboldaladra mert átalakítottad a struktúráját? A nemlétező címek miatt a Google is hátrébb sorol? Állítsd be a saját 404-s oldalad és könnyítsd meg ügyfeleid részére a szükséges továbjutási lehetőségeket.
 • Tárhely figyelmeztetés
A rendszer előre figyelmezteti az oldal karbantartóját, ha a szabad terület 10% alá esik. Csak egy email-jébe kerül és a szükséges tárhelybővítést elvégezzük.
 • Dokumentáció
A rendszer használatáról magyar nyelvű dokumentáció van, minden adminisztrációs oldalon belinkelve a releváns tartalom. A rendszer általános leírása mellet az egyedi arculat kialakításához a template-k technológiai leírása nyújt segítséget a szakembereknek.
 • Üzenet a fejlesztőknek
Ha valami nem áll kézre, esetleg hibába futsz vagy nem tudod megcsinálni írj a Weboldal-Szerkesztő fejlesztőinek. Készséggel állnak rendelkezésre a problémák elhárításában. Örömmel vesszük a felmerülő fejlesztési igényeket is, igyekszünk a legközelebbi rendszer fejlesztésbe belevenni.
 
 


Statisztika

Weboldal-szerkesztők száma: 520 db
Domain nevek száma: 1843 db
Foglalt tárterület mérete: 262.41 GB